d’octubre 13, 2010

Comentari de Portades


 






















A continuació farem un petit Comentari sobre dos revistes de temes que m'agraden Bmx i Tattoo

-Capçalera:
A la capçalera hi trobem el nom de les revistes (a la esquerra "Ride Bmx", a la dreta "Tattoo Magazine") tot i que esta en uns egon plà respecte a la imatge principal de la portada
 

-Tipografia dels titulars:
Els dos titulars apareixen a dalt de la plana, en una lletra de un tamany superior al del reste de lletres a més les dos les trovem radera de la imatge principal de la portada.


-Ordenació del text:
En les dues revistes apareix el nom de igual forma però els diferents apartats estan d'una forma diferent estructurats: a la Ride Bmx els trobem a la part dreta i inferior de la imatge mentre que a l'altre revista en trovem molts més i al voltant de la imatge principal.
 

-Ordenació de les imatges, altres elements formals i els colors en la portada:
A la priemra portada trovem el element principal situat a la part superior dreta tapan part del titul (el "biker" fent un truc) encanvi la portada dels tatuatges esta centrada per tal d'apreciar bé el cos tatuat (el pit i braços). Referint-nos Als colors de la portada son bastan oposats en una hi trobem colors freds, foscos i es de nit i a la revista dels tatuatges es de dia amb colors càlids i clars.
 

-Elements que destaquen:
El que més destaca es evidentment les imatges de la portada (el biker i el home tatuat)


-Composició dels marges i de les columnes:
La portada te un marge força petit (per les lletres) la imatge ocupa tota la plana. 


-Ubicació de les imatges o il·lustracions:
A plana complerta tot i que es centra només en alguns elements que són les persones que hi apareixen per tald e representar el que la revista ven.
 

-Valoració de la funcionalitat, la idoneïtat comunicativa i l'estètica:
La portada compleix amb la funció criden l'atenció i representen perfectament el que venen, pel meu gust potser hi aparéix massa text en la de tatuatges i molt poca informació en la de bmx ( hauria d'haver un punt intermig)





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada